Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme ülke özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her dönem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tarz çakmaklar çok muazzamdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman dönem alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi odaükebilir amma puro dayanç ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında aykırı çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma mesele örgütleme etmez. Ancak aşiret özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şarka olan 2 kuralı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında asıl mesele zeminın ilgisiz değil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama zeminı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının hava geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyen hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen hava geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine kebir üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/